PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca a la agenda...

RAPUNZEL, LA PRINCESA PERDUDA. TEATRE

Més de 70 actors i actrius participen en un muntatge que compta amb una escenografia espectacular i amb música creada expressament per Xasqui Ten.

Joventut de La Faràndula estrena Rapunzel, la princesa perduda, un musical inspirat en la coneguda història dels Germans Grimm, però adaptada a l'actualitat pels directors Salvador Peig i Maria Pla. La noia de les llargues trenes es veu reclosa en un lloc inhòspit per culpa d'una malvada bruixa, i haurà de lluitar, amb l'ajut d'un príncep i del propi enginy, per recuperar la llibertat. Més de 70 actors i actrius participen en un muntatge que compta amb una escenografia espectacular, música creada expressament per Xasqui Ten i coreografies de Montse Argemí.

Joventut de La Faràndula estrena Rapunzel, la princesa perduda, un musical inspirado en la conocida historia de los Hermanos Grimm, pero adaptada a la actualidad por los directores Salvador Peig y Maria Pla. La chica de las largas trenzas es ve recluida en un lugar inhóspito por culpa de una malvada bruja, y tendrá de luchar, con la ayuda de un príncipe y del propio ingenio, para recuperar la libertad. Más de 70 actores y actrices participan en un montaje que cuenta con una escenografía espectacular, música creada expresamente por Xasqui Ten y coreografías de Montse Argemí.

Maria Pla i Salvador Peig, direcció.

Col·laboradors: Ajuntament de Sabadell

Preu12€
edatFamiliar

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 2 de novembre de 2019
Horari: a les 18 h


 Lloc: 

Teatre La Faràndula.
Adreça: c. de la República, 33, 08202, Sabadell
Web: Teatre La Faràndula

planol


Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Alfons XIII : L4,L5,L11,L44,L55,L80,
  • Casal Pere Quart : L1,L2,L3,L11,L80,
  • Dr. Robert : L1,L2,L3,L4,L5,L44,L55,
  • F.G.C. - Rambla : L11,L80,
  • Sant Joan : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,
  • Tres Creus : L4,L5,L12,L44,L55,F4,F5,

Preus i venda d'entrades

15 i 12 €

Més informació