PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Bonificacions

S’estableix un descompte sobre el preu de les sortides amb l’objectiu de facilitar la participació de les persones amb menys recursos econòmics.

Aquesta tarifa social es fa sobre els preus per a totes les destinacions sempre que es compleixin els supòsits següents:

  • Bonificació del 50% per a les persones participants amb rendes (*) mensuals d’entre 368,90€ (5.164,60 anuals) i 569,12 € (7.967,68€ anuals).
  • Bonificació del 60% per a les persones participants amb rendes mensuals inferiors a 368,90€ (5.164,60 anuals).
  • En el cas que el participant estigui casat i no separat legalment, o formi part d’una unió estable de parella es tindran en compte les rendes obtingudes pels dos membres a efectes d’aplicar la bonificació. Es tindrà dret a bonificació si el resultat de la suma de les rendes dels dos membres no supera dues vegades els imports abans esmentats.

*Per renda s’entén el total dels ingressos dels participants sumant les pensions i les bases liquidables regulars d’acord amb les dades de la darrera declaració de renda.

  • La bonificació s’ha de demanar al moment de fer la inscripció i cal que en aquest moment s’aporti la documentació següent:

  Certificat de convivència amb data actual (es farà al moment a la mateixa oficina).

  Fotocòpia de la notificació de pensió de la Seguretat Social del 2017 del titular i l’acompanyant.

  Declaració responsable, de les persones sol·licitants, d’estar al corrent de pagaments amb l’Ajuntament de Sabadell. (Es fa en el moment de la inscripció)