PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Ciència i tecnologia

Descobreix en Bee-bot (robòtica educativa)

A qui s'adreça:
Alumnes de P4, P5 i cicle inicial d’educació primària.
 
Descripció:
En Bee-bot és un petit robot amb forma d’abella que és robust i molt fàcil de fer servir, ideal per a aquestes edats. L’objectiu és aprendre el llenguatge direccional, girs, lateralitats i altres conceptes d’espacialitat.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Disseny i impressió 3D

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària i 1r cicle d'ESO.

Descripció:
Proposta educativa que permet endinsar-se en el món de la impressió en 3D, conèixer els materials que s'utilitzen, els extrusors que donen forma als materials, saber com funciona la impressió d'edificis o escultures del carrer en 3D, i sobretot, que hem de fer per a que funcioni correctament!

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Construeix un giny electrònic interactiu

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO.

Descripció:
Es treballa en la construcció de dispositius interactius fent servir plaques de control micro:bit. Es tracta d’una placa amb moltes possibilitats, ja que incorporen un munt de leds, botons, sensors per detectar moviments com els que porten mòbils o fins i tot una brúixola.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

De la cèl·lula a l'ADN

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d’ESO i batxillerat.
 
Descripció:
En aquest taller es proposa investigar l’estructura de l’ADN, conèixer els seus components i el seu funcionament. Es realitzaran diferents activitats al voltant d’aquesta premissa i així per exemple, els alumnes tindran la oportunitat de fer un experiment molt senzill però molt interessant, per tal d'elaborar hipòtesis i visualitzar a simple vista, del nostre propi material genètic.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e