Uns 300 atletes participen al 23è Encontre de l'Amistat

pistarecepcio

 

Prop de 300 atletes van participar el passat 21 d’octubre en la 23ª edició de l'Encontre Internacional de l'Amistat, una competició amistosa sense marques mínimes. La competició i les proves es van dur a termea les Pistes d’Atletisme Josep Molins i els clubs que van prendre part van ser: la Joventut Atlètica del Sabadell (Catalunya), el Club Atlètic Palafrugell (Catalunya), l'Atletica Arcobaleno – Liguria (Itàlia) i el Comité d'Athlétisme de Savoie (França).

 

Enguany, l’organització d'aquesta competició anual, que es fa de forma rotativa a cadascun dels municipis participants, va córrer a càrrec de la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

 

La competició estava reservada a atletes de la categoria cadet i més grans. Cada Club va estar representat per un/a atleta titular a cada prova, sense limitació d’atletes per prova. Com a actes complementaris i essent fidels a l'esperit original de la competició, es va dur a terme una visita a la ciutat. Així mateix, el saló de plens de l'Ajuntament va ser testimoni d'una rebuda institucional. L'acte de clausura va ser un sopar de germanor a la mateixa Pista d’Atletisme.

SUBVENCIONS PER A LA PROMOCIÓ DE L'ESPORT escolar EN HORARI NO LECTIU

subvencioescL’Ajuntament de Sabadell ha publicat recentment la convocatòria de les subvencions de l'any 2017 per a la promoció de l’esport escolar en horari no lectiu, a la qual destinarà un total de 60.000 euros. Els centres de primària i secundària, associacions de mares i pares d'alumnes de Sabadell i associacions esportives escolars tenen la possibilitat de beneficiar-se d’ajuts per a la participació i desenvolupament dels programes esportius adreçats a la població escolar en horari no lectiu per al curs 2017-2018. En aquesta convocatòria tots els centres escolars públics rebran un ajut extra de 7 punts en la valoració final de la seva subvenció. De la mateixa manera, els centres que formen part del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) que hagin participat als Jocs Escolars comptaran amb un ajut de 1.500 euros addicionals, incrementant els 400 euros que rebien anteriorment.

D’altra banda, Ajuntament i Consell Esportiu del Vallès Occidental renoven el seu conveni de col·laboració per al desenvolupament de l’esport escolar. L’acord estableix una aportació municipal de 105.000 euros i serveix per donar continuïtat als programes d’iniciació esportiva adreçats a la població en edat escolar.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper 3 de novembre.

Més informació

Nou cicle superior Animació d'Activitats Físiques i Esportives

cicle superiorL’oferta educativa en formació professional a Sabadell s’amplia aquest curs amb un nou cicle formatiu de grau superior (CFGS) d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives. El cicle, que s’impartirà a l’Institut Agustí Serra en la modalitat de FP Dual (pràctiques remunerades a l’empresa), ofereix un total de 30 places i se suma al Cicle de Grau Mitjà de Salvament i Socorrisme que ja oferia el centre.

Per aquest cicle l’Institut Agustí Serra disposarà de les instal·lacions del Club Tennis Sabadell i del Club Natació Sabadell, així com del Pavelló del Nord i el Complex de Sant Oleguer, per part del Ajuntament, i del mateix centre educatiu. Aquest cicle és la primera vegada que s’ofereix a Sabadell en un centre públic.

Més informació

Activitats físiques per adults i gent gran 2017-2018

activitatsfisiqJa es pot consultar el programa municipal d’Activitats Físiques per a adults i gent gran del curs 2017/2018. L’oferta d’activitats compta amb noves propostes com ara classes de Funcional Training, Sumba-family i Aero-Sumba.

 

El període de preinscripció serà del 5 al dia 12 de setembre, al Centre Cívic de la Creu Alta i a qualsevol de les 5 oficines d'atenció ciutadana.

L’inici del curs serà el 18 de setembre.

Més Informació

 

Departament d'esports

  • Adreça: pl. de Sant Roc, 14 2n A
    SECTOR CENTRE
    08201 SABADELL
  • Telèfon: 93 745 31 50
  • Fax: 93 745 32 15
  • Correu electrònic: esports@ajsabadell.cat
  • Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 17 a 19 h

Sempre al mòbil

Amb aquest codi QR podràs afegir les dades del Departament d'Esports ( lloc, telèfon, adreça,...) com a contacte del teu mòbil