neix el laboratori d'idees de l’Esport

laboratoriEn el marc de la nova Festa de l’Esport, dimarts 30 de maig s'inicia el Laboratori d’Idees de l’Esport, tres sessions de reflexió, formació i debat al voltant d’aspectes del món de l’esport, que en aquesta 1ª edició es desenvoluparan entorn dels Valors de l’Esport. La primera sessió serà a les 19.30 h al Teatre Principal i tractarà temes sobre Dona i l’Esport. A la trobada hi participaran: Mercè Vallès (nadadora i directiva del CNS); Josefina Pèlachs (directiva del món del bàsquet) i Mònica Weisz (palista impulsora de Tennis de Taula Sabadell) i estarà dinamitzada per Susana Pallarès i Miquel Torregrossa (UAB).

Dimecres 31 de maig, també a les 19.30 h, la segona sessió abordarà les Experiències als Jocs Paralimpics de Rio 2016, i comptarà amb la participació d’Oscar Salguero (nadador del CNS) i Oscar Trigo (Glòbal Basquet). La cita serà al CNS, al carrer dels Montcada.

La darrera de les sessions tractarà sobre els Valors, la Violència i el Joc Net, i es farà el proper dijous 1 de juny a les 19 h a la Biblioteca Vapor Badia. La jornada la moderarà el president del C. E. Mercantil, Jordi Grané, i comptarà amb la participació d’Aíto García Reneses (entrenador de bàsquet); Lino Gutiérrez (responsable de l‘Associació de Clubs de Futbol de Sabadell); Enric Sebastiani (especialista acadèmic en valors de l’esport) i Sònia Rallo (secretària tècnica del Consell Esportiu del Vallès Occidental).

Més sobre la 64ª Festa de l'Esport

La nova festa de l'esport s'obre a la ciutadania

fotestaLa 64a edició Festa de l’Esport de Sabadell canvia d’orientació per apropar-se més a la ciutadania. Amb aquest objectiu s’amplia en el temps i passa a oferir tota una setmana plena d’activitats, que començaran el proper dilluns 29 de maig.

La nova Festa de l’Esport s’articula en 5 eixos: la Festa Esportiva, on s’encabeixen les diferents activitats i competicions que organitzen les més de 70 entitats que hi participen; el Laboratori d’Idees, un conjunt de sessions de reflexió, formació i debat al voltant del món de l’esport; la Fira d’Entitats de l’Esport; la Foto dels Campions i el reconeixement als esportistes, entitats i a tots aquells que fan possible l’esport a la ciutat. 

Més informació

 

SOBRE LA VIOLÈNCIA ALS CAMPS DE FUTBOL

Declaració de la Junta de Portaveus sobre la violència als camps de futbol, aprovada per unanimitat.

Consultar el text

 

ACTIVITATS FÍSIQUES D'ESTIU

estiuL’Ajuntament ofereix la possibilitat de fer activitats físiques per a adults durant 5 setmanes a l’estiu. Amb l’objectiu de donar continuïtat en la pràctica esportiva als usuaris del programa d’Activitats Físiques per a Adults de la temporada d’hivern i als usuaris nous que vulguin ocupar part del seu temps d’oci fent esport.

Programa d’activitats

Departament d'esports

  • Adreça: pl. de Sant Roc, 14 2n A
    SECTOR CENTRE
    08201 SABADELL
  • Telèfon: 93 745 31 50
  • Fax: 93 745 32 15
  • Correu electrònic: esports@ajsabadell.cat
  • Horari: dl.-dv.: 9-2 m. dt. i dj.:5 t.-7 v.

Sempre al mòbil

Amb aquest codi QR podràs afegir les dades del Departament d'Esports ( lloc, telèfon, adreça,...) com a contacte del teu mòbil