sabadell acull la 6ª edició de la cursa Corro Contra el Càncer

corrocPrecedida per l’èxit dels cinc anys anteriors, Sabadell acollirà el proper diumenge, 12 de febrer, la sisena edició de la cursa Corro Contra el Càncer, que compta amb el suport de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) i de l’Ajuntament de Sabadell.

La prova té un caire popular i està adreçada a tots aquells que vulguin col·laborar en la lluita contra el càncer, ja sigui corrent, caminant, participant com a voluntari o fent un donatiu. Es preveu que la participació d’aquesta edició superi els 3.000 participants.

Més informació

Presentació d'historials de la 64a Festa de l'Esport

Obrim la nova convocatòria per a la presentació d'historials esportius per aquells qui vulguin optar al premi de Millor Entitat o Millor Esportista de l'any 2016. 

En aquesta 64a edició s'amplia l'abast de la Festa a 4 dies durant els quals s'organitzaran activitats arreu de la ciutat, amb la col·laboració de les entitats esportives de Sabadell.

Els historials s'hauran de lliurar de manera presencial al servei d'Esports o a través del correu electrònic esports@ajsabadell.cat. El termini de presentació d'historials és de l'1 al 31 de gener de 2017.

Historials esportistes

Historials entitats

Reglament

 

BONES FESTES!

foto web mannequin bonaDes del servei d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell us volem desitjar unes Bones Festes, un Bon Nadal, una bona diada de Reis i un Feliç Any 2017. 

Per això hem fet aquest petit vídeo, a l’estil Mannequin Challenge, des de la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya on ens vam reunir per planificar la propera temporada esportiva i encarar els reptes del nou any.

Clicar aquí per veure vídeo

Curs de Voluntari de l'Esport escolar

curDel dia 17 de desembre al dia 5 de gener, l’anella esportiva de Sant Oleguer acollirà un nou curs de Voluntari de l’Esport Escolar, Joc i Esport. El curs va destinat a totes aquelles persones majors de 16 anys que volen dotar-se d’eines i recursos per portar a terme tasques de voluntariat relacionades amb el monitoratge d’activitats esportives dins de l’àmbit escolar

Departament d'esports

  • Adreça: pl. de Sant Roc, 14 2n A
    SECTOR CENTRE
    08201 SABADELL
  • Telèfon: 93 745 31 50
  • Fax: 93 745 32 15
  • Correu electrònic: esports@ajsabadell.cat
  • Horari: dl.-dv.: 9-2 m. dt. i dj.:5 t.-7 v.

Sempre al mòbil

Amb aquest codi QR podràs afegir les dades del Departament d'Esports ( lloc, telèfon, adreça,...) com a contacte del teu mòbil