Nou cicle superior Animació d'Activitats Físiques i Esportives

cicle superiorL’oferta educativa en formació professional a Sabadell s’amplia aquest curs amb un nou cicle formatiu de grau superior (CFGS) d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives. El cicle, que s’impartirà a l’Institut Agustí Serra en la modalitat de FP Dual (pràctiques remunerades a l’empresa), ofereix un total de 30 places i se suma al Cicle de Grau Mitjà de Salvament i Socorrisme que ja oferia el centre.

Per aquest cicle l’Institut Agustí Serra disposarà de les instal·lacions del Club Tennis Sabadell i del Club Natació Sabadell, així com del Pavelló del Nord i el Complex de Sant Oleguer, per part del Ajuntament, i del mateix centre educatiu. Aquest cicle és la primera vegada que s’ofereix a Sabadell en un centre públic.

Més informació

Activitats físiques per adults i gent gran 2017-2018

activitatsfisiqJa es pot consultar el programa municipal d’Activitats Físiques per a adults i gent gran del curs 2017/2018. L’oferta d’activitats compta amb noves propostes com ara classes de Funcional Training, Sumba-family i Aero-Sumba.

 

El període de preinscripció serà del 5 al dia 12 de setembre, al Centre Cívic de la Creu Alta i a qualsevol de les 5 oficines d'atenció ciutadana.

L’inici del curs serà el 18 de setembre.

Més Informació

 

CLASSIFICACIONS CURSES DE FESTA MAJOR

Consulta la teva classificació a les curses de Festa Major en el següent enllaç:

Classificacions i Diplomes

Les piscines de Can Marcet i Olímpia estaran obertes fins a l’11 de setembre

piscAmb l’objectiu que la ciutadania pugui gaudir del bany durant més dies, enguany les piscines municipals de Can Marcet i Olímpia romandran obertes fins el dilluns 11 de setembre.

L’horari de les piscines fins el dia 11, inclòs, serà l’habitual de la temporada d’estiu: de dilluns a diumenge de 10 a 19,30h. Tot i que, els dies de Festa Major la piscina de Can Marcet no permetrà el bany lliure, atès que acollirà el 4t Open de Psicobloc, una competició d’escalada sense corda sobre l’aigua. L’activitat està organitzada per la UES i pel Club d’Escalada La panxa del Bou.

D’altra banda, cal recordar que tant La Bassa com les piscines municipals de Ca n’Oriac i Campoamor tancaran portes aquest divendres, 1 de setembre, coincidint amb l’inici de la Festa Major, com ja ve sent tradició.

Departament d'esports

  • Adreça: pl. de Sant Roc, 14 2n A
    SECTOR CENTRE
    08201 SABADELL
  • Telèfon: 93 745 31 50
  • Fax: 93 745 32 15
  • Correu electrònic: esports@ajsabadell.cat
  • Horari: dl.-dv.: 9-2 m. dt. i dj.:5 t.-7 v.

Sempre al mòbil

Amb aquest codi QR podràs afegir les dades del Departament d'Esports ( lloc, telèfon, adreça,...) com a contacte del teu mòbil