PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

S'habilita un servei per traslladar als col·legis electorals persones amb dificultat de mobilitat

Amb motiu de la celebració de les Eleccions al Parlament de Catalunya del dia 21 de desembre,  l’Ajuntament de Sabadell ha contractat a la Creu Roja un servei que permetrà el trasllat de persones a les quals, per malaltia, discapacitat o edat avançada, els sigui físicament impossible arribar pels seus propis mitjans al seu lloc de votació el proper dijous 21. Les persones que necessitin aquest servei gratuït hauran de posar-se en contacte aquests dies o el mateix dijous –tot i que és aconsellable trucar amb antelació- amb la Creu Roja al telèfon 673 154 579, o amb la Policia Municipal al telèfon 900 112 092.

D’altra banda, des de l’Ajuntament s’habilitarà un dispositiu especial que comptarà amb una oficina de coordinació electoral per garantir el funcionament dels equips informàtics, aplicacions de gestió i funcionament del web electoral, com també un centre d’atenció als electors sobre informació electoral. En aquest cas, el servei s’encarregarà de donar suport tant als membres de les meses electorals com als ciutadans i ciutadanes sobre el cens electoral o la ubicació dels col·legis electorals. El telèfon on s’atendran aquestes consultes és el 93 745 31 73 i l’horari serà des de les 8 a 20h.

La Policia Municipal, en col·laboració amb Mossos d’Esquadra, s’ocuparan de la vigilància dels col·legis electorals de la ciutat, tot donant suport a l’activitat electoral i a la vigilància global de Sabadell. A més, hi haurà equips d’emergència per resoldre qualsevol incidència que es pugui produir.

Avanços de participació

Entre les 8 i les 9 del matí es constituiran les meses electorals. A les 9 s’inicia l’horari de votacions. Els avanços de participació seran a la 13h i a les 18h. A les 8 del vespre es tancaran els col·legis i s’iniciarà el recompte de vots.

El nombre total d’electors que figuren a les llistes del cens de la ciutat és de 152.865. La ciutat disposarà de 57 col·legis electorals,  225 meses i 96 representants de l’Administració, encarregats de transmetre les dades sobre participació i l’escrutini a la central de recollida de dades.

Informació al telèfon mòbil i a la xarxa

El desenvolupament de la jornada electoral, els resultats i altres dades d’interès (avanços, consulta de col·legi i mesa assignada, consulta de cens) es podrà seguir a través del web municipal:

https://www.sabadell.cat/eleccions

Així mateix els resultats es podran seguir a través del telèfon mòbil amb connexió a internet a l’adreça: http://m2.sabadell.cat/eleccions/