PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Oberta l’admissió de pel·lícules a concurs a la 1ª Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell

Fins el 30 de setembre es podran presentar pel·lícules per participar a la 1a. Mostra Internacional de Cinema Animal de Sabadell. Els treballs es poden publicar en alguna d’aquestes dues plataformes: Click for Festivals i Festhome.curscinemaanimal

Cal recordar que poden participar-hi tant professionals com estudiants o experts en l’àmbit. Hi ha dues categories, curt de ficció o curt documental, amb un premi de 2.000 € per cada categoria. En cas de participants menors d’edat, caldrà l’autorització expressa del pare, mare o tutor legal.

El concurs té per objectiu promoure, difondre i facilitar l’accés de la ciutadania a produccions audiovisuals de qualitat i, alhora, conscienciar-la i sensibilitzar-la sobre la tinença responsable d’animals, els seus drets, potenciar-ne el respecte i fomentar la participació activa en la millora de la vida dels animals.

Tota la informació sobre la I Mostra Internacional de Cinema Animal, inclòs el concurs, es pot consultar al web habilitada fins al mes de novembre. Per seccions, es tracten els diferents conceptes i actors que intervindran en la mostra, des dels estudiants del Vapor Llonch que estan realitzant un reportatge amb les entitats animalistes de la ciutat, fins als membres del jurat que valoraran els treballs presentats a concurs. També s’hi pot trobar un cronològic que ens situarà en cada moment del projecte i un calendari de les activitats.

D’altra banda, l’Ajuntament ofereix, dins el programa Ciutat i Escola, una activitat gratuïta consistent en l’exhibició de la pel·lícula Ocells de pas, els dies 6 i 8 de novembre al Cinema Imperial, adreçada a alumnes de cicle mitjà i superior d’educació primària que permetrà aprofundir en els valors de l’amistat, el respecte als éssers vius, la discapacitat i la superació dels límits.