PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Orientació i emprenedoria

Programes de la Garantia Juvenil

A qui s'adreça:
Alumnes 2n cicle d’ESO, batxillerat i formació professional.
 
Descripció:
Sessió informativa on s'explicarà què és el Pla de Garantia Juvenil i es donaran a conèixer els programes i serveis ocupacionals que s'ofereixen des de Vapor Llonch.

Comtinua llegint

ImprimeixCorreu-e

Taller grupal del Pla d'empresa

A qui s'adreça:
Alumnes de batxillerat i formació professional.
 
Descripció:
L'activitat comença amb una reunió del grup classe per triar i pactar conjuntament quin tipus de negoci es crearà. Una vegada decidit, es divideix la classe en 3 grups que corresponen als apartats més importants que integren un pla d’empresa: pla de màrqueting, pla operatiu i pla econòmic i financer (la resta d’apartats es farà de manera conjunta). Els grups han d’interaccionar entre ells per tel d’aconseguir un treball coherent i equilibrat entre les diferents columnes del projecte.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

CD Joves emprenedors

A qui s'adreça:
Alumnes d’ESO.

Descripció:
La finalitat de l’aplicació és oferir una eina informàtica, el CD de Joves emprenedors/es, com a instrument per a la difusió de la cultura emprenedora des d’una perspectiva amena i propera.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Seminari de sensibilització per emprendre

A qui s'adreça:
Alumnes d'ESO,  batxillerat i formació professional.

Descripció:
Programa per fomentar la cultura emprenedora entre diversos grups, donant a conèixer els recursos i les eines necessàries per desenvolupar correctament l’iniciativa emprenedora (perfil de les persones emprenedores), com generar idees de negoci i com plasmar-ho mitjançant un Pla d’empresa.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

  • 1
  • 2