PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Esport individual

Apropem-nos als escacs

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
Els escacs són un esport individual i d’equip on es dona les condicions per treballar la inclusió socioeducativa dels alumnes. A través de l’activitat d’escacs es genera un espai de pertinença, de participació, d’assoliment, d’intercanvi d’experiències i aprenentatges, generant  un espai de pensament imaginatiu.

L'activitat consta de dues sessions d'una hora cadascuna: hi ha l'opció d’una tercera sessió realitzant una trobada pràctica amb diferents grups/escoles al Club d’Escacs i Escola d’Escacs Coral Colon de Sabadell. Totes les sessions estaran realitzades per monitors titulats per l’Escola de l’Esport i la Federació Catalana d’Escacs.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Bitlles catalanes a l'escola

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO.

Descripció:
L’activitat està formada per una jornada de formació presencial de treball teòric-pràctic que anirà a càrrec d’un expert d’aquest esport tradicional. En aquesta jornada de formació es donaran eines als assistents per poder desenvolupar aquest esport al seu centre educatiu. El pla de promoció inclourà el préstec de  material didàctic i esportiu necessari per dur a terme el crèdit.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Coneix l’ Aikido (nivell d’iniciació) / Pràctiquem l’Aikido (nivell avançat)

A qui s'adreça:
Cicle mitjà i superior de primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
L'Aikido és un art marcial d'origen japonès que busca dissuadir l'adversari i neutralitzar la seva intenció més que derrotar-ho, per a això s'utilitzen tècniques de projecció i d'immobilització per desequilibrar o dominar l'adversari. A diferència d'altres arts marcials, l'Aikido exclou taxativament tota idea de competició.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Esgrima a l'escola

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i ESO.

Descripció:
Aquest programa es desenvolupa durant quatre sessions conduïdes per un expert/a d'aquesta disciplina esportiva.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Bàdminton a l'escola

A qui s' adreça:
Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i primer cicle d’ESO.

Descripció:
L'activitat formativa per aprendre aquest esport es farà en vuit sessions, les dues primeres per part d'un tècnic especialitzat en aquest esport i la resta per part del professor, amb l'ajuda de material didàctic i esportiu cedit.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Classe d’spinning, zumba, aquagym...tu tries!

A qui s'adreça:
Alumnes d'ESO.

Descripció:
És una activitat de grup basada en la coordinació, l'exercici cardiovascular, les noves tendències del món de la dansa, circuits organitzats per exercitar diferents parts del cos....L'activitat consta d'una sessió a escollir entre aiguagim, aèrobic, street dance, circuits sèrie, TBC, spin júnior...

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Escalada i alpinisme

A qui s’adreça:
Alumnes d'ESO.

Descripció:
Activitat d'introducció a l'escalada i l'alpinisme amb el joc com a eina d’aprenentatge, però també amb recursos audiovisuals, la utilització del material d'escalada i l'alpinisme com les cordes i els mosquetons, així com tallers en instal·lacions específiques per a la pràctica de l'escalada.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e