PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Bosc Encantat

A qui s'adreça:  Alumnes de cicle inicial d'educació primària. Descripció: Taller d'educació emocional on s'utilitzen jocs i dinàmiques entre les quals destaca un recurs lúdic, El Bosc encantat, dissenyat per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).
 
Llegeix més...
 

Protegir-se del sol és divertit!

A qui s'adreça: Alumnes de cicle mitjà d’educació primària. Descripció: Taller dirigit per un/a psicòloga de l’AECC per posar de manifest coneixements, creences i actituds correctes, relacionades amb l’exposició solar.
 
Llegeix més...
 

Menjar bé és divertit!

A qui s'adreça: Alumnes de cicle inicial d'educació primària. Descripció: És un taller que promou l’esmorzar saludable a l'aula, on es treballen aspectes relacionats amb l'alimentació i l'exercici físic.
 
Llegeix més...
 

Actúa contra el càncer

A qui s'adreça: Alumnes del cicle superior d'educació primària. Descripció: És un programa de formació a través d’Internet, per promoure els hàbits saludables en la prevenció del càncer. Els continguts es distribueixen en sis mòduls temàtics: càncer, tabac, alcohol, alimentació, exercici físic i exposició solar. Per portar a terme l'activitat, cal un ordenador per cada alumnes o per cada parella d'alumnes.
 
Llegeix més...