PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Aliments i establiments alimentaris

Què és?

És un servei que efectua activitats de vigilància i de control sanitari dels establiments del sector alimentari per garantir que les activitats que s'hi porten a terme no suposin riscos per a la salut de la població.

Què ofereix?

- Inspeccions d'establiments del sector alimentari: bars, restaurants, comerç minorista d'alimentació, etc.

- Recepció i tramitació de denúncies particulars.

A quí s'adreça?

A les persones responsables dels equipaments i establiments mencionats i a la ciutadania en general.

Com accedir-hi?

Per a informació, personalment o telefònicament a

Programa de seguretat alimentària:
   pl. del Gas, 2, tel: 937264700, e-mail: salut@ajsabadell.cat

Per escrit, dirigir-te a:

- Registre Central

- Sabadell Atenció Ciutadana

- Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC)

Ordenança fiscal

Taxes per als serveis d'inspecció sanitària, autorització sanitària i protecció de la salubritat pública

Documents i impresos d'interès

Declaració responsable d'inici d'activitat per a establiments alimentaris (o canvi de titular/explotador)

Enllaços d'interès

 


 


SESSIÓ SOBRE AL.LÈRGENS ALIMENTARIS

Ponents Dr. Ramon Lleonart i Sra. Mireia Roca

Casal Pere Quart (Sabadell)

4 de juliol de 2016

 

Les al·lèrgies i intoleràncies alimentaries constitueixen un problema de salut emergent; la publicació del Reglament CE Núm. 1169/2011, relativa a la informació a disposició del consumidor, obliga als establiments alimentaris minoristes i als de restauració d'informar als consumidors dels al·lergens presents als productes alimentaris que elaboren i comercialitzen.

Amb aquest objectiu es va realitzar una sessió formativa al Casal Pere Quart amb els Ponents Dr. Ramon Lleonart, al·lergòleg de la Unitat d'Al·lèrgia de l'Hospital Universitari de Bellvitge i Mireia Roca, tècnica del Servei de Salut de L'Ajuntament de Sabadell, per tal de conèixer els efectes sobre la salut de les al·lèrgies alimentàries i les diferents exigències i solucions per tal de poder complir amb l'establert a la normativa.