Benvingudes i benvinguts

ATENCIÓ!!! 

L'INICI DE LES INSCRIPCIONS DEL CURS 2017-18 SERÀ L'1 DE SETEMBRE DE 2017

Vivim en una societat canviant que ha transformat i accelerat radicalment les necessitats i modalitats d’aprenentatge tradicionals al món. El model d'ensenyament transmissor, unilateral, s'ha demostrat que no condueix a un aprenentatge significatiu. Per la qual cosa cal repensar, com treballem ara, les competències que necessitaran els ciutadans del futur.

Des del Programa Ciutat i Escola volem acompanyar als centres educatius en aquest procés i per això us oferim aquest instrument que millorem d'any en any, l'adaptem als nous temps i a les noves realitats. És un Programa viu, sensible a les necessitats i a les transformacions del model educatiu, on constantment s’hi actualitzen els continguts i els recursos.

Això és possible gràcies als membres del Consell d’Entitats Ciutat i Escola de Sabadell, la xarxa educativa local integrada per 72 entitats, empreses, institucions i serveis municipals, entre els quals s’estrenen aquest curs: Associació d'Acció Solidària Eulàlia Garriga - Caritas Sabadell i Andi Down Sabadell.

Com fer una inscripció en el programa de reserves         

Consulteu les reserves del centre educatiu mitjançant el botó     

El Ciutat i Escola 2017-2018 no seria possible sense la implicació i el compromís de totes les entitats pertanyents al Consell d’Entitats, com tampoc sense la complicitat del professorat de la ciutat que creu en el treball en col·laboració i en les possibilitats que ens dóna la ciutat per aprendre a ser ciutadans i ciutadanes socialment responsables.

Gràcies una vegada més per confiar en aquesta gran aventura del saber i de l’educació que tornem a iniciar amb força renovada.
 
                       NOVETATS DEL CURS
 
    
                           ACTIVITATS EN ANGLÈS
 
                           ACTIVITATS EN FRANCÈS