PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Igualtat

6è Concurs "Piula contra la violència masclista"

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d’ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.
 
Descripció: 
El Concurs "Piula contra la violència masclista: el 25N dóna més" consisteix en crear un eslògan o frase curta de 140 caràcters com a màxim, que serveixi de missatge clau de la campanya del Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones i aprofitar les xarxes socials per divulgar-lo, el 25 de novembre.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Gènere! Creu Roja Sabadell

 
A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària i ESO.
 
Descripció:
Es tracta d’una activitat de sensibilització, participativa i de reflexió on es treballen continguts de coeducació i enfocats des de l’òptica de l’oportunitat que ambdós gèneres tenen davant de situacions i rols que històricament s’han considerat del gènere contrari.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Cultiva l’estima! Mostra de cinema infantil i juvenil

A qui s'adreça:
Alumnes d’educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.

Descripció:
Actua Vallès – Ca l’Enredus, proposa als centres educatius de la ciutat el cicle Cultiva l’estima! Mostra de cinema infantil i juvenil amb una mirada a la diversitat sexual i de gènere. Aquesta iniciativa forma part del projecte Ca L'Enredus iniciat durant el procés participatiu Construint Ciutat - Pressupost 2018. Les sessions escolars es porten a terme al Cinema Imperial, els dies 17 i 18 d'octubre de 2019.

Continuar llegint

ImprimeixCorreu-e