PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Mobilitat

Descobreix l'evolució del ferrocarril

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d'educació infantil i educació primària.

Descripció:
Coneixement del tren i la seva història. Activitat guiada al centre d'interpretació del ferrocarril de l'estació de Martorell-Enllaç a on es treballa la història i l'evolució del tren i la repercussió que va tenir en la transformació de la societat per a l'adquisició d'hàbits que portin a utilitzar el tren i el transport públic en general, respectant les normes de civisme i seguretat. 

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Mou-te en autobús: coneguem els Transports Urbans de Sabadell (TUS)

A qui s'adreça:
Alumnes de segon cicle d'educació infantil (P4 i P5), educació primària, ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults

Descripció:
Activitat  que consisteix en conèixer els autobusos urbans de Sabadell i a més altres mitjans de desplaçament de transport que podem utilitzar per moure'ns dins la nostra ciutat.  També es treballa sobre els comportaments i les actituds de les persones que els utilitzen.

Visita una estació

A qui s'adreça:
Alumnes de segon cicle d’educació infantil i educació primària.
 
Descripció:
Activitat guiada en la qual es treballa el funcionament d’una estació de Ferrocarrils i el coneixement de les seves instal.lacions. L’objectiu és aprendre i observar l’estació i l’accès al tren d’acord amb criteris de civisme i seguretat per les persones.

CONTINUA LLEGINT

ImprimeixCorreu-e