08 paraula.jpg

Biblioteques

Animacions lectores a la Biblioteca de La Serra

A qui s'adreça:
Alumnes segon cicle d’educació infantil i educació primària.
 
Descripció:
S’ofereix a les escoles del districte 7 de Sabadell dues animacions lectores a la carta. Cada escola té la possibilitat de triar dues lectures determinades per a dos cursos diferents, i demanar l’animació lectora a la biblioteca. 

Forma’t a les biblioteques. Cicle inicial d'educació primària

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle inicial d’educació primària.
 
Descripció:
Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (1r) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (2n) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior.

Forma’t a les biblioteques. Cicle superior d'educació primària

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d’educació primària.
 
Descripció:
Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (5è) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (6è) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior. 

Forma’t a les biblioteques. ESO

A qui s'adreça:
Alumnes d’ESO.
 
Descripció:
Dividit en dues activitats complementàries, una per 1r cicle i una altra per 2n cicle d'ESO. 

Forma’t a les biblioteques. batxillerat, formació professional i adults

A qui s'adreça:
Alumnes de batxillerat, formació professional i escoles d'adults.
 
Descripció:
Sessió que ens endinsa en les eines bàsiques d’accés  a la informació: els catàlegs automatitzats, les eines de cerca d’internet. També tracta sobre els recursos impresos: enciclopèdies, diccionaris, directoris... 

Forma’t a les biblioteques. Cicle mitjà d'educació primària

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà d’educació primària.
 
Descripció:
Les visites es plantegen com un itinerari a seguir en funció del curs de l’alumnat. Al primer curs del cicle (3r) s’ofereix una visita d’introducció. Al segon curs (4t) una visita relacionada amb les fonts d’informació o una temàtica de foment de la lectura. Per a realitzar qualsevol de les segones visites que oferim és imprescindible haver realitzat la primera, d’introducció, l’any anterior.

Forma’t a les biblioteques. Educació infantil

A qui s'adreça:
Alumnes d’educació infantil.
 
Descripció:
Aquesta activitat que porta per títol Toca, mira i escolta explica els serveis, les normes d’ús i el comportament a la biblioteca. Es mostrem diferents contes i, finalment, es deixa temps lliure perquè els infants mirin i gaudeixin amb els llibres 

La rateta que llegia a l'escaleta: els conta-contes de l'escola Xaloc

A qui s'adreça:
2n cicle d’educació infantil.
 
Descripció:
Voleu escoltar els contes de tota la vida representats pels alumnes del Xaloc, allunyats d'estereotips sexistes com mai no els han explicat?
I participar en un taller on podran pintar algun dels personatges del conte explicat?
Us ho perdreu?
Segur que us sorprendrà!