PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Literatura

Concurs de contes "Històries Fòssils"

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació primària, d’ESO, batxillerat i formació professional

Descripció:
Concurs de contes sobre paleontologia. Us agrada escriure? Us fascina tot el relacionat amb la paleontologia, els dinosaures, l’evolució..? Participa en aquest concurs presentant un conte sobre aquesta temàtica.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Seguint el fil

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle superior d'educació primària.

Descripció:
Un escriptor/a de Sabadell o relacionat amb la ciutat, comença una narració que es publica a Internet i els grups d'alumnes participants de cada classe, van continuant la història durant els tres trimestres del curs com a grup, organitzats seqüencialment. En el curs actual, l'autor que col·labora amb l'activitat és l'escriptor i dinamitzador lingüístic David Vila i Ros.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Premis Sambori i Pissiganya

A qui s'adreça:
Alumnes d'educació infantil, educació primària, ESO, batxillerat i formació professional.

Descripció:
Des del curs 2013-2014 que Òmnium Cultural assumeix la gestió del Premi Sambori de narrativa escolar i del Premi Pissiganya de poesia escolar, que es lliuren en el marc d'El Tinter de les lletres catalanes, que és la festa que agrupa els premis literaris d'autors d'entre 6 i 18 anys amb més prestigi dels Països Catalans. La festa, organitzada per Òminum Cultural, és un un esdeveniment cabdal del calendari cultural que vol potenciar la creativitat dels infants i joves i reconèixer els valors emergents de les lletres catalanes.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e

Teatre i Literatura

A qui s'adreça:
Alumnes de batxillerat.

Descripció:
Aquesta és la dinovena temporada que la companyia Teatre de Ponent de Granollers us presenta la proposta educativa TEATRE I LITERATURA, adreçada als alumnes dels cursos de batxillerat, amb l'objectiu d'estimular la lectura mitjançant l’escenificació de les obres que formen part del currículum escolar.

Continua llegint

ImprimeixCorreu-e